Fiat on Tour Danmark – Italien
Mandag d. 10 juli. Dagens etape Garlenda – Lugano 300 km.
Så vender vi næsen hjemad efter nogle rigtige gode dage i Garlenda. Morgen startede med morgenmad og nedtagning af dvs. telte, samt pakning af fiaterne. Det er jo om at få pakket rigtig da vi jo ikke har sååååå meget plads og der er helt sikkert kommet lidt ekstra til i løbet af ugen ??.
Meningen var at vi alle skulle ha’ tanket fiaterne ved den lokale tankstation i Garlenda men han var løbet tør for brændstof. Der har nok været mange tørstige små FIAT’er forbi i løbet af weekenden ?????, så vi måtte køre med forurettet sag og finde en tankstation på motorvejen.
Ved Milano gjorde vi en stop for at se “Museo Storico Alfa”. Her fik de fleste set museet, og fik et indblik i hele Alfa Romeo’s produktion af biler og flymotorer, alt imens andre tog sig en kop kaffe i cafeen. Her mødte vi nogle dansker der syntes at det var meget lang at køre i sådan nogle små biler, men at det var sejt at vi gjorde det.
Så gik turen videre mod næste stop, som var en rasteplads hvor vi skulle mødes med Lotte og Hessel og så var vi atter fuldtallige ?.
Herfra gik det videre til grænse mod Schweiz også mod Lugano.
Vel ankommet til hotellet fik vi en velfortjent øl og et godt bad inden vi godt sultende fik en dejlig burger i bedste amerikanerstyle.