Fiat on Tour Danmark – Italien
2 etape Hildesheim – Ellwange 445 km.
Dagens etape var en lige ud af A7, med Kassel bakker som udfordring. Alle kom godt over alle stigninger, dog var vi nede i både 2 og 3 gear. Det er bare nogle seje små biler vi har ???.
Inden vi nåede dagens destination kl. 17.45 Landhotel ellwang Hirsch, havede vi morgen pause med lidt udstrækning under kyndig ledelse af Lotte, frokostpause og tankning og så lige en kaffepause.
Efter ankomst fik vi vores værelser, (hvilke var meget fancy), en velfortjent middag og vigtigst af alt, alle kunne holde fri, ingen reparationer.

3 etape Ellwang – Lugano 420 km.
Alle var klar til afgang men men men så var der alligevel en der måtte ha’ en hjælpende hånd. Så lidt forsinket fik vi startet dagens etape ?……….. jahhhh og vi kom ikke så langt ca. 50 km. så måtte vi ind på den næste rasteplads og en større reparation måtte igang, så vi fik en længere pause, men hvad!! alt trafik på motorvejen stod alligevel stille ??så der blev brygget kaffe spist frokost og nogen tog en morfar på græsset.
På dagens tur passerede vi den østrigske grænse ved Bergenz herefter kommer vi ind i Schweiz ved at krydse Rhinen der går gennem Østrig og Schweiz, for så at køre langs grænsen til Liechtenstein.
Efter en del stop og små reparationer ankom vi kl. 20.45 til vores destination “Hotel Vezia” i Lugano. ?nåhhhh ja og så skulle der lige repareres lidt ??
Hilsen “den lille ?’s ejer”