Kære Fiat venner,

Jeg har modtaget følgende fra Danish Masters Racing Festival. Tilmelding skal gøres hos Niels senest den 1. april.

Mvh Johnny b – webmaster


Oplev veteranerne i anderledes rammer

Danish Masters Racing Festival byder på træf, udstillinger og klassiske køretøjer

Er man til klassiske køretøjer på enten to eller fire hjul, så vil FDM Jyllandsringen være et godt sted at være den 2. og 3. maj. I den weekend fyldes ikke bare racerbanen, men også hele det omkringliggende areal med veterankøretøjer fra dengang, hvor far var ung, og mor gik med højt, touperet hår.

Danish Masters Racing Festival er navnet på den nye begivenhed på racerbanen ved Silkeborg – en begivenhed, som en række klubber og organisationer er gået sammen om at arrangere. På selve racerbanen vil der blive kørt racerløb med klassikerne. Der vil være dels historiske biler, dels historiske motorcykler fra perioden fra anden verdenskrig og frem til firserne. Men udenfor vil variationen være om noget endnu større.

Der arrangeres eksempelvis et stort bil- og stumpemarked. Mangler man måske strømfordeleren eller et relæ til sin veteranbil, så vil man sikkert kunne finde den i depotet på en af de mange stande, som vil være i depotet. Og er det snarere en køreklar veteran, man er på udkik efter, så kan den sikkert også findes hos nogle af de klassikerforhandlere, som vil udstille deres biler på FDM Jyllandsringen.

Men man er naturligvis også velkommen til at ankomme i sin egen historiske bil og opleve stemningen blandt ligesindede.

Et stort område vil være forbeholdt parkering for tilskuere, som kommer på enten en gammel motorcykel eller i en historisk bil – og dem vil der være mange af. Flere af landets mærkeklubber har meldt deres ankomst, hvor de vil præsentere et udvalg af deres medlemmers køretøjer. Og flere gange i løbet af weekenden vil medlemmerne af disse mærkeklubber få lejlighed til at køre opvisningskørsel på racerbanen. Når den altså ikke bliver brugt til at køre løb for de officielle danske mesterskabsserier for historiske motorcykler og biler.

Nærmere informationer

Følg Danish Masters Racing Festival på www.dtc-net.dk og www.dmracing.dk.