Kære alle,

Som i sikkert allerede ved findes der en kategori på klubbens forum der hedder ‘Melemmernes køretøjer’. Her kan medlemmer af Fiat 500 Klub Danmark stolt vise deres Fiat køretøjer frem, nye som gamle.

Et af vores medlemmer foreslog på generalforsamlingen at det skulle være muligt at præsenterer sit kørtøj på en sådan måde, at det kun er klubbens andre medlemmer der kan se ens bil (altså modsat vores forum, der kan læses af alle).

En måde at imødegå dette ønske på, kunne være at oprette en kategori på ‘Kun for medlemmer’, med medlemmernes køretøjer. På ‘Kun for medlemmer’ er sikkerheden større, da det kun er medlemmer af klubben der mod at logge ind, kan læse indlæg. Det er på ‘Kun for medlemmer’ du bl.a. kan finde Fiat 500 Tidende, medlemslister, m.m. For at beskytte jeres personlige data bedst muligt, har vi valgt at det kun er webmasteren der kan tilføje nye indlæg.

Så hvis du gerne vil vise dit køretøj frem for os andre i ‘Kun for medlemmer’ skal du blot sende mig nogle billeder på webmaster@fiat500klub.dk, gerne sammen med en beskrivelse af dit køretøj samt lidt om historien om bilen og hvordan du blev den lykkelige ejer. Du bestemmer selv om du vil have dit navn offentliggjort eller ej, men navn og medlems nr. skal som minimum være webmasteren bekendt.

Øvrige forslag samt kommentarer modtages meget gerne på ovennævnte email.

Med venlig hilsen,

johnny b – webmaster